EEN STERK, ATYPISCH EN UNIVERSEEL IMAGO OM UW MERK TE VERSTERKEN

Vanwege zijn wereldwijd unieke structuur, zijn emblematische karakter en zijn uitgesproken futuristische uiterlijk geniet het Atomium internationale erkenning op institutioneel, cultureel en artistiek vlak. Dit sterke merkimago biedt u talloze mogelijkheden op vlak van filmopnames of fotoshoots.


COMMERCIËLE PARTNERSCHAPPEN

U wilt uw bedrijf koppelen aan het Atomium? Word een partner van het Atomium. We bouwen samen een partnerschap op maat op - interessant voor u en voor ons.


UW EVENEMENT TUSSEN HEMEL EN AARDE


Op slechts een steenworp van Brussels Expo met een adembenemend uitzicht over de hele stad biedt het onmiskenbare symbool van de hoofdstad van Europa en België u een unieke omgeving van glas en staal voor allerlei soorten evenementen.

EEN PLEK VAN FEESTEN EN VIEREN


Behalve zijn historische, patrimoniale en culturele waarde is het Atomium ook een plek van feestelijkheden, ontspanning en bevoorrechte degustatie.
Waarom uw bezoek niet dat tikkeltje extra geven of een speciale gebeurtenis met collega's vieren in het panoramarestaurant?


PERS EN PROFESSIONALS UIT HET TOERISME


Bent u influencer, journalist of professional uit de toeristische sector en bent u op zoek naar informatie, media of partnerschappen met betrekking tot onze activiteiten, dan hebben wij voor u specifieke pagina's beschikbaar.